"Onze medewerkers maken het verschil!"

Restaurant Long Island staat bekend om haar lekkere eten en bijzonder gezellige sfeer. Deze wordt in de eerste plaats gerealiseerd door deskundige en betrokken medewerkers. Deze medewerkers vormen samen met een aantal leerlingen, stagiairs en collega's van de dagbesteding een buitengewoon team. Dit team zorgt er voor dat elke dag de puntjes op de i staan en u van binnenkomst tot vertrek in onze warme ambiance kunt genieten van een persoonlijke, vakkundige service.

Wij zijn op zoek naar:

* Zelfstandig werkend kok (Full time,38 uur)

Als zelfstandig werkend kok zorg je samen met je collega’s voor de mice en place, bereid je onze gerechten voor zowel lunch als diner en hou je de keuken schoon. Je werktijden zijn flexibel. Initiatief en ideeën worden gewaardeerd, bijvoorbeeld met het maken van de nieuwe menukaart. Daarnaast beschik je over de benodigde vaardigheden, zoals kooktechnieken en kennis van de HACCP.

De functie zelfstandig werkend kok is per 1 mei beschikbaar.

* Bedieningsmedewerker (Full time, 38 uur)

Als bedieningsmedewerker maak je het onze gasten zich “thuis” te laten voelen door in te spelen op hun wensen. Je hebt gevoel voor gastvrijheid, oog voor detail en een positieve instelling. De gast staat bij jou altijd centraal en je hebt minimaal 1 jaar ervaring.

De functie medewerker bediening is per direct beschikbaar.

* Een fanatieke afwasser (minimaal 16 jaar)

Als afwasser draag je zorg voor schoon servies, bestek en keukenitems. Deze onmisbare schakel in ons team weet van aanpakken, werkt zelfstandig en is flexibel inzetbaar.

De functie afwasser/keukenhulp is per direct beschikbaar.

* Oproepkrachten bediening (minimaal 16 jaar, ervaring vereist)

Houd je van hard werken in een topteam? Maak je het jouw gasten graag naar de zin en wil je meer uitdaging of doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sollicitaties met CV graag via welkom@restaurantlongisland.nl

Met ons buitengewone Team maken wij van Long island een Hotspot in de regio!