Tijdelijke sluiting RESTAURANT LONG ISLAND

COVID-19 | oktober 2020

Geachte gast,

Zoals u allen heeft vernomen in de media heeft de regering besloten dat de horeca de deuren moet sluiten! Wij hebben als restaurant besloten om samen met u de strijd tegen het Corona virus aan te gaan en zijn de aankomende periode tot nader bericht gesloten.
Wij zullen deze periode geen Take Away gerechten aanbieden.

Alle reserveringen tot minimaal 27 oktober komen te vervallen. 

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met [email protected]

Stay safe en wij hopen u snel te verwelkomen.

Team Restaurant Long Island


Reserveer nu Nieuws

Smaakvol genieten aan de Toolenburger Plas!

Op zoek naar een uniek restaurant? Laat uzelf verrassen bij Restaurant Long Island. Long Island kenmerkt zich door een gevarieerde keuken, een mooie wijnkaart en een prachtig terras aan de Toolenburger Plas in Hoofddorp. De gerechten worden ambachtelijk bereid met oog voor detail en rekening houdend met uw dieetwensen. Het restaurant is zeven dagen in de week geopend vanaf 11:00 uur voor lunch, borrel, diner, vergaderarrangement of partijtjes. Onze keuken sluit om 22:00 uur. Gewoon lekker een kop koffie drinken met een heerlijke huisgemaakte amandelkrul kan natuurlijk ook. Vooraf reserveren stellen wij zeer op prijs.

Ons team van enthousiaste medewerkers heet u graag van harte welkom.

Hij is er weer, ons nieuwe menu-magazine!

Deze editie loopt van april tot en met september 2020.

Veel leesplezier!


Lees het magazine


Archief

"Het eten evenaart de service."

Ons menu wordt drie keer per jaar aangepast aan de seizoenen. Samen met onze sommelier hebben wij ook een mooie, nieuwe wijnkaart samengesteld.

Bekijk ons menu

Onze passie

Ergens voor gaan, heel je ziel en zaligheid ergens in steken, liefde voor en plezier in je vak, hartstochtelijk over een product of gerecht praten. Dat is passie en als je deze passie hebt, straal je dit ook uit en hoef je er geen moeite voor te doen.

Binnen Restaurant Long Island en Brasserie Het Gemaal vertaalt die passie zich in het in de watten leggen van de gasten… van A tot en met Z. We proberen door de ogen van de gasten te kijken en hechten er belang aan dat de gast goed ontvangen wordt, dat de gast netjes en vriendelijk te woord wordt gestaan. Belangrijk is daarbij dat de jassen worden aangenomen, dat de gast niet lang zit te wachten op het eerste drankje en dat de temperatuur in het restaurant aangenaam is. Kortom, de focus ligt voor 100% op de gast en de manier waarop de gast onze gastvrijheid beleeft. Wij zorgen dat alles er verzorgd uit ziet, dat de dranken juist geserveerd worden. Ook zorgen wij dat de gast in een gezellige sfeer met gepaste muziek van onze smaakvolle gerechten kan genieten.

Onze keukenbrigade krijgt dan ook veel vrijheid om smaken, stijlen en producten te combineren en uit te proberen. Ze pakken die met beide handen aan om de gast op culinaire wijze te verrassen. Ze gaan regelmatig naar vakbeurzen, speciaalzaken en de groothandels om ideeën op te doen zodat ze een mooi product op tafel kunnen zetten.

Onze visie

Het personeel van Restaurant Long Island wil de gast een uniek horecaconcept en een gezellige ontmoetingsplaats bieden. Een concept waarin bewust leven en respectvol omgaan met jezelf en anderen centraal staat.

Wij bieden als horecagelegenheid goed eten dat met zorg is klaargemaakt en uitstekende service op een unieke, goed bereikbare locatie aan het water met een warme en sfeervolle omgeving.  Als ondernemers zien wij graag dat de medewerkers van Restaurant Long Island hun kwaliteiten en capaciteiten inzetten en ontwikkelen. Wij bieden daarbij hopelijk een inspirerende werkkring, waarin medewerkers tot hun recht komen en worden aangemoedigd in het nemen van initiatief. De werknemers dragen als team bij aan de doelstellingen van Restaurant Long Island en blijven zich verbeteren en ontplooien in het belang van de gast. Belangrijke kernwoorden zijn: respect, bewust werken, initiatief nemen, betrokkenheid, een zekere zelfstandigheid en loyaliteit.

Onze missie

Wij bieden iedere gast van Restaurant Long Island een aangename en plezierige ervaring op het gebied van gastvrijheid en op culinair niveau.

De kracht van Long Island is de kruisbestuiving die zich aftekent in een aaneenschakeling van een goede voorbereiding, aangename ervaringen en correcte afhandeling. Iedereen die het restaurant betreedt of belt kan een potentiele toekomstige gast zijn en daarmee een ambassadeur van het restaurant. Gasten die komen lunchen of dineren zijn aangenaam verrast door de ontvangst, service, ambiance en het lekkere eten. Maar daarmee houdt de gastvrijheid niet op. Tevreden gasten laten we weten dat we ook aparte (vergader)ruimtes hebben. Als zij geïnteresseerd zijn, krijgen zij een duidelijke en nette offerte.  

Als een gast dan met een ander gezelschap komt vergaderen en/of lunchen en de vergadering verloopt helemaal naar wens kan het zomaar zijn dat één van de gasten van het gezelschap het idee krijgt om zijn/haar borrel misschien bij Restaurant Long Island te vieren.
Restaurant Long Island heeft om die reden veel gasten die regelmatig terugkomen. Zij maken van het restaurant een vaste ontmoetingsplek of zien het als rustpunt tijdens een wandeling door het prachtige en rustieke recreatiegebied Toolenburger Plas.