People who love to eat are always the best people!

Bekijk menukaart

Good food is good mood

Onze chef-kok heeft voor het aankomende seizoen met zijn team een nieuwe menukaart samengesteld. Deze wordt drie keer per jaar aangepast aan de seizoenen. Uiteraard werken wij met verse producten en ingrediënten. Vanuit onze menukaart hebben wij voor groepen groter dan tien personen een drie- of viergangen keuzemenu samengesteld. 

Kerst 2022 bij Long Island

Brunch en Diner

Op zondag 25 december 1ste Kerstdag serveren wij een heerlijke brunch en diner. Aanvang brunch tussen 11:00 en 12:00 uur. Einde om 15:00 uur i.v.m. de ombouw van de avond. Aanvang diner tussen 18:00 en 19:00 uur. 

2de Kerstdag zijn wij gesloten.

Reserveren voor de Kerst kan alleen via de mail naar [email protected] of telefonisch
met 023 888 18 68.

Bekijk menu

Chef's Special

zie krijtbord of vraag het de bediening | wisselend | met zorg uitgekozen door de chef

Buiten de kaart om hebben wij altijd een aantal wisselende seizoensgebonden gerechten.

Bekijk menu

High Tea 2022

Heeft u iets te vieren of wilt u met uw gezelschap gewoon genieten van allerlei hartig- en zoetigheden, probeert u dan eens onze vernieuwde High Tea. Wij serveren twee rondes met allerlei huisgemaakte gerechtjes op etagères. Onze High Tea start tussen 11.00 en 13.00 uur en duurt 2,5 uur. Indien u een reservering wilt maken voor een High Tea met meer dan 18 personen,  verzoeken wij u om een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen ( 023-8881868 of via de mail [email protected] ).

Bekijk arrangement

Speciale wensen?

Heeft u een allergie of specifiek dieet en wenst u informatie? Vraag ons gerust om advies via [email protected]

Geef de gastvrouw of gastheer altijd duidelijke informatie over uw allergieën. U krijgt duidelijk uitleg over de producten en de ingrediënten van ons menu. Vraag bij twijfel gerust naar de leidinggevende.